Sprijin pentru dezvoltare

Daca doriti sa ne sprijiniti in activitatile pe care le desfasuram sau pentru implementarea proiectelor initiate si administrate de Fundatia CDIMM Maramures in beneficiul comunitatilor locale, puteti face acest lucru prin:

1. Contributia 2%
Codul Fiscal prevede posibilitatea ca persoanele fizice sa directioneze catre o organizatie non profit, 2% din impozitul pe veniturile obtinute in anul anterior. Directionarea acestor sume nu costa nimic.
Important: daca suma nu se directioneaza catre o organizatie non profit, atunci aceasta merge la bugetul statului. Pentru a directiona suma catre o organizatie non profit, se completeaza:

  • FORMULAR 230 - pentru contribuabili persoane fizice care realizeaza venituri din salarii. Formularul se poate descarca aici.

Formularul corespunzator, impreuna cu documentele necesare anexate, trebuie trimis la organul fiscal pana in data de 25 mai a anului urmator celui de realizare a venitului. Nu este obligatoriu sa se completeze suma in formulare. Aceasta va fi calculata si virata de catre organul fiscal conform legii. Toate informatiile transmise sunt confidentiale. Nu se pot cunoaste numele contribuabililor si suma virata fara consimtamantul acestora. Este interzis organului fiscal sa ofere aceste informatii. Doar contribuabilii care au facut donatia pot oferi aceste informatii daca doresc.

2. Transfer bancar
Puteti transfera prin banca o suma pe care o decideti d-voastra si care sa constituie sponsorizare / donatie. Datele noastre necesare pentru a face acest lucru, sunt:
- denumire: Fundatia CDIMM Maramures
- cod fiscal: RO 5170359
- cont bancar: RO49 BUCU 6260 7515 2511 RO01
- banca: Alpha Bank Sucursala Baia Mare.

Va stam la dispozitie pentru orice alte detalii suplimentare.

Datele noastre de contact:
Fundatia CDIMM Maramures
Bd. Traian, nr. 9/16, 430211 Baia Mare
Tel/fax: 0262-224870, 0262-222409
e-mail: radu@cdimm.org
Persoana de contact: Radu BIG - Director Executiv

Va multumim pentru sprijin si pentru incredere.